Over ons ...


Het CNC Instructie Buro is opgericht door Peter Schuurbiers in 2008 en bij de Kamer van Koophandel ingeschreven te Rotterdam onder nummer: 24455809. Hij heeft veel praktijkervaring met het geven van instructies voor het in gebruik nemen van CNC machines in de industrie en hierop allerlei producten en toepassingen mogen realiseren. Ook is hij lid van het bestuur van de Stichting Verspanersforum die zich inzet voor het behoud van kennis en kunde in het eigen vakgebied.

Met zijn bureau ondersteunt hij bedrijven in de metaalbranche, die met verspaning actief zijn. Werkvoorbereiders, CNC-Frezers en CNC-Draaiers zijn hierdoor beter in staat om de mogelijkheden van uw machines, rendabeler te gebruiken.

Op basis hiervan is ook de webwinkel ontstaan, met een aanbod praktische instructieboeken en software w.o. de in eigen beheer ontwikkelde Fanuc en Heidenhain instructiepakketten. Met o.a. SharpCAM software, worden ook goede en betaalbare oplossingen geleverd voor zelfstandige en kleine bedrijven. Ook docenten in het techniek onderwijs weten de weg te vinden naar deze mogelijkheden.