SharkCAD

Let op: Dit artikel is m.i.v. 1-1-2018 hier niet meer leverbaar. Ga naar www.design8.eu voor uw bestelling.

Het SharkCAD pakket biedt 3D ontwerp mogelijkheden aan, voor een aantrekkelijke prijs. U kunt namelijk  ontwerpen importeren uit o.a. aangeleverde formaten in IGES, STEP, DWG en DXF. Te fabriceren werkstukken kunnen dan worden beoordeeld op maakbaarheid en eventuele op wijzigingen of toevoegingen. SharkCAD biedt hiervoor high-end 2D, 3D, Mesh, Surface en Solid modeling tools aan. De foto realistische rendering tools zijn ook schitterend om het resultaat virtueel weer te geven. Is een ontwerp gerealiseerd dan ligt een 3D print binnen handbereik via de Powerpack add-on. Hiermee kunt u snel over een prototype beschikken.
Beschikt u nog niet over voldoende vaardigheden op dit terrein, kies dan eerst de ViaCAD Pro 2D+3D versie voor partikulieren. Zie de ViaCAD software rubriek op onze site.

Klik hier voor inzage: Featurelist

De industriële SharkCAD software is in twee versies beschikbaar: SharkCAD Pro v10 met alle features en SharkCAD v10 als het standaard pakket.

De firma Design8 uit Tiel is de Nederlandse importeur van deze software.

                               


Download op de website van Design8 uw demo versie van SharkCAD, met 14 dagen testduur, om de werking van de software zelf te ervaren.
Na een bestelling ontvangt u de validatiecodes om de geleverde software met volledige licentie permanent te installeren.
(vereist is een internet vebinding).


De software draait op Windows®  7, 10 2010, 32 en 64 bit edities.

Weergave
SharkCAD 2D en 3D software voor ontwerpers

SharkCAD 2D en 3D software voor ontwerpers


Klik op details voor meer mogelijkheden en prijzen

...